fbpx

Veelgestelde vragen

Uh, heb je een vraag ?Veelgestelde vragen 

1. Welke maat moet ik bestellen?

Het beste is om de maattabel te raadplegen. Als je kindje tussen twee maten valt kun je het beste de grootste maat kiezen. De maten van zebrasaurus vallen normaal. Zebrasaurus heeft beperkte oplages dus we stellen het op prijs als er zo min mogelijk verschillende maten worden besteld. Mocht je er toch niet uitkomen, we helpen graag.

2. Het product is niet op voorraad

Omdat Zebrasaurus met beperkte oplages werkt kan het zijn dat een item soms uitverkocht is. Als je ons laat weten naar welk product je interesse uitgaat kunnen we die misschien bijbestellen!

3. Mijn bestelling is een cadeautje, kan het ingepakt worden?

Een pakje van Zebaraurus is leuk om te krijgen, we zorgen ervoor dat het er goed verzorgd uitziet! Mocht je er een speciaal  berichtje bij willen doen omdat het een cadeautje is ? Laat het ons dan weten!

4. Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

5. Kan ik mijn product retour sturen?

Dat kan mits het artikel ongedragen/beschadigd is. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. 

6. Naar welke landen verstuurd Zebrasaurus? 

Op dit moment versturen wij naar Nederland, België, Duitsland, Zweden, Denemarken, Frankrijk, Spanje en Ierland. Mocht je  willen versturen naar een ander land , neem dan contact met ons op.

7. Mijn order is niet aangekomen.

Stuur ons zo snel mogelijk een bericht op hi@zebrasaurus.nl

8. Staat je vraag hier niet bij ?

Stuur ons een mail op hi@zebaraurus.nl