fbpx

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Levertijd & verzendkosten

We streven er naar een pakket binnen Nederland de volgende werkdag  te versturen.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Tijdens piekperiodes kan de levering iets langer duren.

Nederland:

€ 5,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 7,50 voor bestellingen onder de € 100,- (met track & trace)
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,- binnen Nederland (met track & trace)

Afhalen: Het is ook mogelijk je pakket af te halen als je bijvoorbeeld in Utrecht en omstreken woont. Doe je jezelf én het milieu ook een plezier! 🙂 Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken. 

Belgie, Duitsland , Frankrijk, Spanje, Zweden en Denemarken (levertijd 2-3 dagen):

€7,75 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 9,50 voor gewone pakketten

Ierland:

€9,00 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 12,00 voor gewone pakketten

Andere landen:

Mocht je een pakketje willen versturen naar een ander land neem dan contact met ons op.

Volg je pakket

Zodra je pakket onderweg is, ontvang je een e-mail met de leveringsinformatie en een tracking link waarmee je je pakket online kunt volgen. Houd er rekening mee dat het een tijdje kan duren voordat de tracking link werkt.

Inpakken

Een pakje van Zebaraurus is leuk om te krijgen, we zorgen ervoor dat het er goed verzorgd uitziet! Mocht je er een speciaal  berichtje bij willen doen omdat het een cadeautje is? Laat het dan weten en wij maken het in orde!

Retourneren

Bij Zebrasaurus is het uiteraard mogelijk je bestelling te retourneren.  Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Je kunt hiervoor een mail sturen naar hi@zebrasaurus.nl.

Items kunnen alleen geretourneerd worden in perfecte staat met alle labels nog bevestigd (als die eraan zitten). Plaats de items in de originele verzenddoos of gebruik een alternatieve maar degelijke verpakking. Breng het pakket naar de dichtstbijzijnde postkantoor en gebruik een traceerbare verzender. Houd er rekening mee dat retourkosten voor je eigen rekening zijn.

Als het product in goede orde retour ontvangen is zullen we vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten.

Ruilen

We kunnen een item helaas niet ruilen voor een andere maat. Je kunt wel een nieuwe order plaatsen en de vorige order retour sturen.

Als Zebrasaurus zelf een fout heeft gemaakt bij het inpakken van de order dan betalen wij uiteraard de verzendkosten. In dat geval stuur zo snel mogelijk een mail naar hi@zebrasaurus.nl.